FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/03/2016

Quatre equips federats participen a l’Oxfam Intermón Trailwalker de Girona 2016

Un total de quatre equips amb referents d’entitats federades participen a l’Oxfam Intermón Trailwalker de Girona 2016 el proper 16 d’abril. Els equips participants que en aquesta edició compten amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) són: Trepitja Closques, de la UEC del Prat de Llobregat; Six Pack Team, de la UEC de Sants; Goldenpark.es, del Centre Excursionista de Badalona, i Bellmatí Trail Llagostera, del Grup Excursionista Bell Matí.

Una cursa d’ultraresistència amb motivació triple

L’Oxfam Intermón Trailwalker de Girona és una cursa d’ultraresistència que ofereix una triple motivació personal, en equip i per combatre la fam al món. Per assolir aquests tres grans reptes, es proposa el desafiament de recórrer 100 km, per la Via Verda Pirineu – Costa Brava que passa per Girona. Amb tot, aquesta no és una cursa de relleus, ni cal fer-la correns.

Els equips, formats per quatre marxadors i dos de suport amb vehicle, sortiran el dissabte 16 d’abril a les 10 hores des d’Olot (la Garrotxa), amb l’objectiu d’arribar a Sant Feliu de Guixols (el Baix Empordà) en menys de 32 hores. El més important és que els quatre membres de l’equip han de començar i acabar junts al final.

Per participar-hi, cada equip s’ha dedicat a recaptar un mínim de 1.500 euros en el seu entorn familiar, d’amistats i companys de treball. Goldenpark.es, del Centre Excursionista de Badalona, porta recollits 1.721,2 euros; Six Pack Team, de la UEC de Sants,porta recollits 1.501,6 euros; Bellmatí Trail Llagostera, del Grup Excursionista Bell Matí, porta recollits 1.277,4 euros; i Trepitja Closques, de la UEC del Prat de Llobregat, porta recollits 703,8 euros.

Les inscripcions es tanquen el 10 d’ abril o amb 426 equipos inscrits. Amb els donatius es realitzen més de 500 projectes de cooperació que duu a terme Oxfam Intermón per a l’accès a l’aigua potable.