FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 29/01/2020

Proves d’accés a monitors i instructors de diferents especialitats

Baix Llobregat Formació

T’agradaria ser monitor d’excursionisme o instructor d’excursionisme, escalada o descens de barrancs? Aquesta és la teva oportunitat!

L’Àrea de Formació i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) convoquen les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionisme, escalada i descens de barrancs, pel cap de setmana del 7 i 8 de març a Collbató.

Les proves per a monitors d’excursionisme van dirigides a persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes amb llicència federativa, que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser monitors d’excursionisme i/o instructors d’altres especialitats.

L’objectiu d’aquestes proves és comprovar que els aspirants tenen assolits coneixements tècnics vers l’especialitat a la qual es presenten per poder realitzar el curs posteriorment. El detall de les proves per accedir a cada especialitat es poden trobar a la pàgina web de la FEEC.

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de formalitzar la inscripció a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini de presentació és l’1 de març i no s’admetrà cap sol·licitud amb documentació incompleta ni fora de termini.

Les taxes d’inscripció a les proves són:

  • Aspirants a monitors d’excursionisme: 30 euros
  • Aspirants a instructors d’excursionisme: 50 euros
  • Aspirants a instructors d’escalada o descens de barrancs: 60 euros

Per poder realitzar el curs, és indispensable disposar de la llicència federativa de l’any en curs i adient a l’especialitat.