FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/10/2014

Proves d’accés a Monitors d’Excursionisme i Instructors d’Excursionisme, Alpinisme i Esquí de muntanya

Formació

L’Àrea de Formació de la FEEC i l’Escola Catalana d’Alta muntanya (ECAM) convoquen les proves d’accés a Monitors d’Excursionisme i Instructors de les especialitats d’Excursionisme, Alpinisme i Esquí de muntanya, el cap de setmana del 17 i 18 de gener de 2015.

Les proves per a Monitors d’Excursionisme van dirigides a esportistes que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l’excursionisme. Per altra banda, en el cas dels Instructors d’especialitat, els aspirants sempre hauran de ser Monitors d’Excursionisme o Instructors d’altres especialitats. L’objectiu d’aquestes proves és comprovar si els aspirants tenen assolits els coneixements tècnics de l’especialitat a la qual es presenten, per poder realitzar el curs posteriorment.

Els resultats obtinguts en aquestes proves d’accés tindran validesa durant les dues temporades posteriors a la data de realització d’aquestes (24 – 25 mesos posteriors). Així doncs, les persones que estiguin interessades en obtenir el títol poden presentar-se a aquestes proves i posteriorment realitzar el curs en properes convocatòries dintre d’aquest període.

Totes aquelles persones interessades en presentar-se a les proves d’accés han de presentar a l’Àrea de Formació – ECAM el full d’inscripció i tota la documentació que en ell s’hi especifica. Es pot entregar personalment a la seu de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a formaciofederativa@feec.cat. El termini de presentació finalitza el 4 de gener.