FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/05/2018

Prop d’un centenar de caminants inauguren el Circuit Català de Marxa Nòrdica

Marxa nòrdica

La marxa pel Rodal, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell ha donat el tret de sortida al primer calendari del Circuit Català de Marxa Nòrdica.  La caminada, no competitiva, de 12 km pel Rodal de Sabadell va estar marcada per la pluja constant durant bona part del matí, tot i això prop d’un centenar de participants van prendre part d’aquesta activitat.

La marxa va recórrer l’entorn natural de la ciutat i va passar per algun dels espais més emblemàtics de l’entorn de Sabadell, com el parc fluvial del Riu Ripoll, el torrent de Colobrers (un dels espais naturals més valorats del rodal per la seva
exuberant vegetació), l’ermita de la Mare de Déu de Togores -on es va fer el primer control de pas i es va oferir un avituallament-, o la Torre del Canonge (masia d’origen medieval).


Amb punt de sortida i arribada des de l’àrea de Pícnic de Sant Vincenç de Jonqueres els
participants van gaudir d’un recorregut i un entorn que va ser de descoberta per a molts i que va sorpendre per la seva proximitat a la ciutat. En total 89 marxaires van completar els 12 km sota la pluja, destacant l’alta participació de socis i sòcies de la UES i de Benhora.
La segona caminada del Circuit Català de Marxa Nòrdica l’organitza la Unió Excursionista Lo Passador i tindrà lloc el 3 de juny.

Fotos:Elisenda Campi i Quim Gili    Text: Anna Puig