FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Prop de mig miler de corredors participen a la marató de la Vall del Congost | FEEC

Notícies - 17/03/2014

Prop de mig miler de corredors participen a la marató de la Vall del Congost

Curses per Muntanya

Un total de 443 corredors van classificar-se a la marató de la Vall del Congost, disputada a la zona del massís del Montseny amb sortida i arribada a Aiguafreda aquest diumenge 16 de març. Luis Alberto Hernando i Maite Maiora van guanyar amb unes marques de 3 hores, 52 minuts i 25 segons, i 4 hores, 29 minuts i 19 segons, respectivament. El podi masculí el van seguir Miguel Caballero i Iban Letamendi i el femení el van completar Núria Picas i Eva María Moreda.

Per la seva banda, la corredora de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, Montse Martínez, del Centre Excursionista de Santa Perpètua, va ser la 6a classificada de la marató (5 hores, 4 minuts i 53 segons) i Paloma Lobera, de l’Associació Esportiva Matxacuca, va arribar en 12a posició (5 hores, 15 minuts i 16 segons). Éric Díaz, del Club Esportiu de Muntanya la Cameta Coixa, va ser el 15è classificat (4 hores, 19 minuts i 8 segons). D’altra banda, Josep Viñas, de la Unió Excursionista de Vic, va guanyar la prova de la mitja marató, amb un temps d’1 hora, 54 minuts i 40 segons.

La marató de la Vall del Congost va donar el tret de sortida a la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya i va ser puntuable amb un punt per a la Ultra Trail du Montblanc.