FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/04/2015

Projecció del curtmetratge ‘Indian Summer Festival’, amb els alpinistes Iker i Eneko Pou

Alpinisme

La botiga d’esports Vèrtic organitza la projecció del curtmetratge Indian Summer Festival, realitzat pels alpinistes Iker i Eneko Pou, i centrat en l’expedició al I’Baghirati II, a l’Índia. L’acte, que compta amb la participació dels germans Pou i que es realitza amb la col·laboració de The North Face, La Salle i Gore-Tex, tindrà lloc a l’Auditori de la Universitat La Salle Ramon Llull de Barcelona, el dijous 7 de maig, a les 20 hores.

El curtmetratge dels germans Pou, realitzat l’abril de 2014, mostra les vivències, les alegries i les complicacions que van viure en l’expedició a l’Banghirati II. Eneko i Iker Pou van volar a Nova Delhi i van afrontar dues jornades de preparatius abans de marxar cap a Gangotri, al peu de Gharwhal. Des d’allà van iniciar altres tres dies d’acostament fins arribar al camp base previst a 4.500 metres d’altura. Una any abans d’això, la revista Vèrtex va publicar una entrevista als germans Pou en el número 247 de març-abril de 2013.

Aquest film, emmarcada dins de les activitats programades amb motiu del 20è aniversari de Vèrtic, és d’entrada gratuïta, prèvia inscripció a través de l’esdeviment creat a Facebook. Un cop acabada la projecció del film, es durà a terme una signatura d’autògrafs per part dels germans Pou. I qui vulgui també podrà emportar-se un record de l’acte en forma de fotografia al photocall que les empreses col·laboradores Vèrtic, The North Face, Gore-Tex i La Salle muntaran expresament per a l’acte a l’exterior de l’Auditori.