FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/02/2016

Primera prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc, a Ingravita Igualada

Escalada esportiva Escalada

El rocòdrom Ingravita d’Igualada acull la primera prova de la 13a Copa Catalana d’Escalada en Bloc de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada per el Centre Muntanyenc Sant Llorenç, el dissabte 5 de març. La cita aplegarà, per primer cop aquest any, a alguns dels millors especialistes de l’escalada en bloc de Catalunya.

La competició es dividirà en dues parts. Durant el matí es disputaran les rondes de classificació i finals de les categories sub12, sub15 i veterana femenina. A la tarda arribarà el torn de les categories sub18, absoluta i veterana masculina. Les eliminatòries tindran lloc als diferents plafons del rocòdrom, i la final es desenvoluparà sobre l’estructura del bolet, a la vista de tot el públic que assisteixi a la competició.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Inici de la temporada competitiva d’escalada de la FEEC

La prova d’Igualada significa el tret de sortida de la temporada de competicions d’escalada de la FEEC. El calendari es divideix en dues copes, una d’escalada en bloc i una altra d’escalada de dificultat, un campionat infantil, i el circuit de proves open, que inclou proves de bloc i de dificultat.

La 13a Copa Catalana d’Escalada en Bloc inclou, a més de la prova d’Igualada, dues dates més. Una a l’Hospitalet del Llobregat el dia 16 d’abril, que també serà vàlida per el Campionat de Catalunya, i una altra a Roquetes el dia 22 d’octubre.

La 26a Copa Catalan d’Escalada de Dificultat començarà a Vic el dia 12 de març, amb la prova organitzada per la Unió Excursionista de Vic. La segona prova tindrà lloc a Tortosa, el dia 21 de maig, i la tercera serà al rocòdrom La Bauma, de Vilafranca del Penedès, el 17 de setembre. Aquesta última també serà Campionat de Catalunya.

El campionat infantil es celebrarà a la Seu d’Urgell el dia 28 de maig, i el circuit de proves open l’encetarà el 4t Open Slab-Reddis de dificultat, el 7 de maig.

[table id=193 /]