FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/04/2016

Primer acte de presentació de la guia ‘Catalunya. 20 refugis. 32 excursions’, a Barcelona

Cultura Refugis Senders

L’espai de l’Ajuntament de Barcelona a l’Open de Tennis Banc de Sabadell ha acollit el primer acte de presentació del llibre “Catalunya. 20 refugis. 32 excursions”, coeditat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Editorial Alpina, aquest 23 d’abril. Han participat a l’acte: Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Jordi Merino, president de la FEEC; Josep Casanovas, vicepresident segon de la FEEC; i Josep LLusà, autor del llibre.

La guia, il·lustrada amb una acurada selecció de fotografies, inclou una fitxa detallada dels 20 refugis que formen part de la xarxa de refugis de la FEEC, i 32 propostes excursionistes pensades per a tots els públics -des de senzilles excursions per a fer en família fins a ascensions a alguns dels principals cims del país-  per realitzar des de cadascun dels equipaments.

El dissabte 7 de maig, a les 12:00 h, es celebrarà la presentació oficial del llibre al refugi Lluís Estasen, als peus del cim del Pedraforca, amb la presència, entre d’altres, del secretari General de l’Esport, Gerard Figueras. Hi esteu tots convidats!

Fotografia / Joan Marc Bosch