FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/11/2016

Presentades les Seleccions d’Hivern de la FEEC

Esquí de muntanya Raquetes de neu

Les seleccions catalanes d’hivern de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) s’han presentat en el marc de la Fira de la Muntanya de Vic el diumenge 13.

En l’acte han participat el president de la FEEC, Jordi Merino, el director tècnic de la FEEC, Marcial Alemán; el coordinador de les àrees Esportiva de Tecnificació i Seleccions Catalanes, Ramon Regí; els tècnics de les seleccions, Joan Cardona i Just Sociats; i el director tècnic del Centre de Tecnificació, Gil Orriols.

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, present a les competicions nacionals i internacionals

L’equip de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya de la FEEC tornarà a competir al més alt nivell en la pròxima temporada. “Els esquiadors catalans seran presents als campionats d’Espanya en totes les modalitats, i també a curses de gran prestigi com la Pierramenta” ha destacat el seleccionador català Joan Cardona.

La posta de llarg de la selecció es celebrarà a Puigcerdà el dia 7 de gener. En la nova temporada la selecció comptarà amb l’esponsorització de Ferrino i Ferrocarrils de la Generalitat, i amb la col·laboració de Pomoca, Cebé i Enforma Socks.

El Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya, entrenant i orientant als més joves 

El CTEMC ha encetat durant el mes de novembre els entrenaments de la nova temporada. Els joves esquiadors competiran en algunes de les proves més importants del calendari. Una de les primeres serà el Campionat de Catalunya de Curses Verticals, que se celebrarà en el marc de la Crononiu, a La Molina, el 8 de desembre.

Els esportistes del CTEMC segueixen un programa d’entrenament planificat i orientat a obtenir el rendiment més òptim, en funció de les seves característiques i del calendari de competicions de cada temporada, on es té cura de la seva preparació no sols a nivell físic i tècnic, sinó també a nivell mèdic i psicològic.

El CTEMC comptarà amb l’esponsorització de Ferrino, Ferrocarrils de la Generalitat i Grupo Adi, i amb la col·laboració de Buff, Pomoca, Cebé i Body Molina Intersport.

[table id=271 /]

feec_Selecció_Raquetes_FEEC_2017
Integrants de l’equip de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu  Foto: Miquel Taverna

La Selecció de Raquetes de Neu competirà al Campionat del Món als Estats Units

El tècnic Just Sociats ha estat l’encarregat de presentar als membres de la Selecció de Raquetes de Neu: “L’equip tornarà a representar un any més a Catalunya a les competicions internacionals més importants de l’any. Al mes de febrer competirem al Campionat del Món en l’estat de Nova York”.

A més de les curses internacionals, els corredors catalans disputaran alguna de les proves de la Copa Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC, que començarà el 5 de febrer de 2017 amb la celebració de l’Open Internacional Foc de Neu, a les Valls d’Àneu.

Fotografia de capçalera: Equip del CTEMC / Miquel Taverna