FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/12/2014

Presentació de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i les competicions de la temporada

Esquí de muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha presentat la Selecció Catalana, el Centre de Tecnificació i el calendari de competicions d’Esquí de Muntanya de la temporada, coincidint amb l’inici de la 10a Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0.

A l’acte realitzat a Vallter 2000 el dissabte, 27 de desembre, hi han participat els directius de la FEEC, els responsables tècnics de la Selecció i del Centre de Tecnificació, així com les empreses patrocinadores: Millet, la prestigiosa marca d’equipació esportiva de muntanya; i el Grup FGC, gestor de les estacions d’esquí la Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter 2000 i Tavascan; i les empreses Cébé, Pomoca i La Formatgeria de Llívia.

Pinsach i Orgué guanyen la CoronoVallter Territori d’Isards

El mateix dia, l’Ski Club de Camprodon ha organitzat la CronoVallter Territori d’Isards, la primera prova puntuable de la Copa Catalana de Curtses Verticals – FGC Mountain Series 6.0. Marc Pinsach, de la Colla Excursionista Cassanenca, i Laura Orgué, del Club d’Esquí de Fons Urgellet i Cerdanya, han aconseguit el primer lloc en les respectives categories masculina i femenina.

A les pistes de Vallter 2000, s’ha realitzat la fotografia dels esportistes de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’aquesta temporada, a càrrec del fotògraf Roger Rovira. Després ha tingut lloc la presentació de les novetats de la temporada d’esquí de muntanya, l’equipació dels esportistes i el calendari de competicions previstes.

Més informació i imatges, i la classificació de la prova a NacióMuntanya.cat