FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/12/2014

Presentació de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i la CronoVallter Territori d’Isards

Esquí de muntanya

En aquesta pàgina us oferim un avançament del vídeo de presentació de la Selecció Catalana, el Centre de Tecnificació i el calendari de competicions d’Esquí de Muntanya de la temporada, coincidint amb l’inici de la 10a Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0. El mateix dia, l’Ski Club de Camprodon ha organitzat la CronoVallter Territori d’Isards, la primera prova puntuable de la Copa Catalana de Curtses Verticals – FGC Mountain Series 6.0.

A l’acte organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a Setcases (el Ripollès) el passat dissabte, 27 de desembre, hi han participat els directius de la FEEC, els responsables tècnics de la Selecció i del Centre de Tecnificació, així com les empreses patrocinadores: Millet, la prestigiosa marca d’equipació esportiva de muntanya; i el Grup FGC, gestor de les estacions d’esquí la Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé, Vallter 2000 i Tavascan; i les empreses Cébé, Pomoca i La Formatgeria de Llívia.

Presentació de les novetats de la temporada d’esquí de muntanya

Durant l’acte, conduït pel president de la FEEC, Jordi Merino, i que ha comptat amb la participació del president de la UFEC, Gerard Esteva, i el responsable de Millet, Bernat Clarella, els tècnics de la FEEC, Joan Cardona i Xevi Sadurni, han presentat la planificació de la temporada d’esquí de muntanya. Entre les competicions, a més de les nacionals i estatals, han destacat les dues proves internacionals, la Pierra Menta i Mezalama, en les quals participarà la selecció catalana.

Per part del Centre de Tecnificació hi han intervingut els tècnics Arnau Anguera i Gil Orriols, acompanyats pel nou tècnic Dani Solà, els quals han presentant la planificació formativa i les concentracions tècniques que realitzaran durant la temporada. A més, han Agraït la col·laboració dels pares i les mares dels joves esportistes, als quals han informat dels nous centres de formació que estan obrint entitats com l’Ski Club de Camprodon, tal com ja ho va fer La Molina Club d’Esports.

Finalment, el comitè d’esquí, encapçalat per Oriol Montero, va donar a conèixer el calendari per a la propera temporada i va destacar la complicació d’organitzar una gran quantitat de proves copetitives en la limitada temporada d’esquí de muntanya. També es van donar a conèixer les modificacions de les dates de la CronoNiu, així com la incorporació, novament, dels campionats individual i de llarga distancia, els quals s’afegeixen als de vertical i per equips. Tots ells amb presencia d’àrbitres.

L’acte es va tancar amb paraules d’agraïment a la feina feta per a tots els tècnics i els membres de l’Àrea Tècnica de la FEEC, per part del director Marcial Aleman, el coordindor de les seleccions i els centres de tecnificació, Ramon Regi, i el president de la FEEC, Jordi Merino.