FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/12/2015

Presentació de la Selecció Catalana de Raquetes de neu, a Puig-Reig

Raquetes de neu

La població de Puig-Reig (Berguedà) ha acollit la presentació de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu, aquest dissabte. També s’ha presentat oficialment el calendari de la 9a Copa Catalana i 11è Circuit Català de Raquetes de Neu 2016 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), patrocinat per Cébé, amb la col·laboració d’Aeri Newalpin i TSL Outdoor.

Una de les novetats per a la temporada 2016 és la incorporació de Just Sociats com a seleccionador. Sociats és l’actual campió de Catalunya, i al 2014 també es va proclamar campió d’Europa a la prova disputada a les Valls d’Àneu.

El principal objectiu de la temporada és el Campionat del Món de Raquetes de neu, que es disputarà a Itàlia dins del marc de La Caspolada, organitzat per la World Snowshoe Federation (WSF). La selecció també participarà a altres proves de prestigi internacional com la Ciaspolada, i a l’Open Internacional Europeu que es celebrarà a la Guils Fontanera (Baixa Cerdanya), i que està organitzat per la Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà.

Els membres de la Selecció Catalana per a la temporada 2016

La selecció comptarà per a la propera temporada amb la incorporació de dos dels corredors amb més projecció dins del circuit de curses per muntanya, Jan Margarit i Marc Trasserra. Del món de les curses per muntanya també prové Ragna Debats, que es reincorpora a la selecció després de la seva maternitat. L’equip complert el formen:

  • Gabriel Crosas (Club Excursionista Voltreganès ARS)
  • Jordi Urò (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà)
  • Just Sociats (Centre Excursionista de Terrassa)
  • Jan Margarit (Unió Excursionista Matadepera)
  • Marc Trasserra (Club Excursionista Voltreganès ARS)
  • Sílvia Leal (Centre Excursionista del Solsonès)
  • Rosa Valls (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà)
  • Ragna Debats (Club Esportiu de Muntanya La Cameta Coixa)

Fotografia / Ivan Torres