FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/10/2018

Presenta les teves fotografies d’esports de muntanya al concurs Piolet de Plata!

Cultura

El Concurs Estatal de Fotografia d’Esports de Muntanya “Piolet de plata”, organitzat pel Centre Excursionista de Banyoles, ha obert ja la convocatòria, que acceptarà les obres candidates fins al diumenge 18 de novembre.

El concurs busca fotografies relacionades amb qualsevol dels esports que es desenvolupen en ambients de muntanya (excloent-ne els que impliquen l’ús de vehicles de motor en el desenvolupament de l’activitat). Les fotografies s’han d’enviar per correu electrònic a pioletdeplata@gmail.com i cada participant pot entregar-ne un màxim de tres. Aquestes seran valorades per un jurat reconegut per la Federació Catalana de Fotografia i els premis es lliuraran l’1 de desembre, a les 20:30 h, durant la inauguració de l’exposició que tindrà lloc al Monestir de Sant Esteve de Banyoles.

La remuneració dels premis oscil·larà entre els 150 i els 500 euros. El jurat i l’entitat organitzadora seleccionaran de comú acord un nombre determinat d’imatges per a ser reproduïdes en format físic i exposades al públic en general des del dia 1 de desembre de 2018 fins al 13 de gener de 2019 al Monestir de Sant Esteve de Banyoles.

Bases

Foto de portada / Guanyadora de l’última edició, per Xavier Mata