FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Pol Roca, quart a la primera prova de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc | FEEC

Notícies - 09/03/2015

Pol Roca, quart a la primera prova de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc

Escalada esportiva

La primera prova de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc s’ha celebrat al municipi de Redovà, al sud d’Alacant, al País Valencià, aquest cap de setmana. La prova l’han guanyada Eric López, Jonatan Flor i Javier Cano. Pol Roca, del Club Excursionista de Sant Quirze i esportista de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva, s’ha classificat en quart lloc.

La petita gran destacada de la jornada ha estat l’escaladora, Alba Navarro, de la Unió Excursionista Catalunya de Tortosa, que amb només set anys ha disputat la prova i s’ha penjat la plata en categoria infantil Sub9, fent podi amb Lucia Llama, en primer lloc, i Desireé López, en tercer.

En la classificació absoluta femenina, Itziar Zavala ha fet podi amb Isabel Villán i Maria Alarcón, mentre que les escaladores de la Selecció Catalana, Shirleys Noriega, del Grup Excursionista de Manlleu, ha estat la 6a; Marieta Cartró, del Club Esportiu Universitari Enginyer de Telecos (CEUETL), la 7a; Marina València, del Centre Excursionista de Rubí, la 9a; Paula Alsina del Grup Excursionista de Manlleu, l’11a; i Helena Alemán del Centre Muntanyenc de Sant Llorenç, la 12a.

D’altra banda, Natalia Lanau, de la Unió Excursionista Catalunya de Tortosa, ha fet la 5a posició; Francis Katiuska Guillén, del Club Excursionista de Sant Quirze, la 15a; Simon Padin, del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha fet el 26è lloc.