FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/05/2016

Podis catalans a la Trobada Internacional d’Escaladors de Paklenica, a Croàcia

Escalada

El 17è International Climbers Meeting s’ha celebrat aquest 30 d’abril a Paklenica (Croàcia), amb la participació de 4 cordades catalanes, que van obtenir molt bons resultats a càrrec de les dues cordades mixtes que van participar en la modalitat de marató (12 hores d’escalada, de les 7 hores del matí a les 7 hores de la tarda).

Amb motiu de l’acord de col·laboració que des de fa 2 anys mantenen les organitzacions del “Ral·li 12 hores d’escalada de Terradets”, organitzat pel Club Alpí Virtual i l'”international Climbers Meeting” de Paklenica, aquest any el Ral·li de Terradets ha estat representat per la cordada mixta formada per Fanny Barreda i Dani Celma, que van pujar la podi amb una bona 3a posició en categoria mixta.

Com cada any, el “Ral·li 12 hores d’escalada de Terradets” coordina a les cordades que a nivell particular també s’animen a participar-hi. Aquest any, han sigut quatre les cordades participants i una d’elles, la cordada mixta formada per Laia Banys i Victor Sans s’ha endut la 2a posició de la categoria mixta. La resta de participació l’han completada les cordades formades per Marc Segarra fent cordada amb Josep Maria Cano i Miguel Velasco amb Rafa Vadillo.

Aquest esdeveniment compta amb un extens programa que inclou l’speed climbing, una prova molt exclusiva per als escaladors locals, que consisteix a escalar en lliure una via de 160 metres, dividida en cinc llargs i una dificultat màxima de 6c+, que s’escala a cronòmetre. En aquesta mateixa modalitat, la vies de les noies són de 110 metres, dividides en tres llargs i una dificultat màxima de 6a +.

Presentació del “Ral·li 12 hores d’escalada de Terradets”

El divendres 29 d’abril, just després de la cerimònia d’inauguració de l’esdeveniment, l’organització va convidar als representants del “Ral·li 12 hores d’escalada de Terradets” a fer una presentació de l’esdeveniment a càrrec del seu director, Rafa Vadillo, amb la projecció final del video de l’edició del 2015.

El 17 de setembre es portarà a terme el 7è “Ral·li 12 hores d’escalada de Terradets” on es tornarà la invitació i es farà tambè la presentació a Catalunya de l'”International Climbers Meeting” de Paklenica.

Fotografies / Rafa Vadillo