FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/01/2014

Personatges d’àmbits diferents animen a participar a la Barcelona Magic Line

Curses per Muntanya

Des de l’organització Barcelona Magic Line s’estan ultimant alguns detalls abans de la la travessa solidària no competitiva que recorrerà els set turons de la capital catalana el proper 2 de març. Una de les novetats és la implicació de destacats personatges que animen a participar-hi a través d’una sèrie de vídeos, com ara: Núria Picas, Araceli Segarra o Ferran Latorre.

Més de 60 equips inscrits

La cursa, que compta amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, ja té més de 60 equips inscrits dels prop de 100 que s’estan formant. Tots els equips inscrits tenen a disposició productes de la Barcelona Màgic Line per ajudar a assolir el repte solidari, com ara: samarretes, cantimplores i talonaris de butlletes del sorteig de set experiències. Des del web de la Barcelona Magic Line es pot descarregar el track del recorregut de la cursa, amb un mapa complet i el gràfic del desnivell.

El termini d’inscripció per poder participar-hi finalitza el 16 de febrer. La inscripció, que es pot fer únicament a través del web de la Barcelona Magic Line, té un cost de 30 euros per equip i que es comptabilitza com a primer donatiu per a causa solidària. Els participants, que han de formar un equip d’entre 3 i 25 persones, han de definir tant el repte solidari com el repte esportiu en el moment de la inscripció.