FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Pere Rullan i Marta Garcia, campions de Catalunya de curses verticals d’esquí de muntanya a la CronoNúria | FEEC

Notícies - 03/02/2015

Pere Rullan i Marta Garcia, campions de Catalunya de curses verticals d’esquí de muntanya a la CronoNúria

Esquí de muntanya

L’estació de muntanya de Vall de Núria ha acollit aquest dissabte la CronoNúria, la segona prova de la Copa Catalana de Curses Verticals. FGC Mountain Series 6.0., Campionat de Catalunya de Curses Verticals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada per la Unió Excursionista de Vic.

L’esquiador Pere Rullan ha guanyat la cursa amb un temps de 33 minuts i 26 segons, seguit de Joan Reyné, de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, que ha fet untemps de 33 minuts i 50 segons, i Andreu Sarra, que ha estat 3r amb 35 minuts i 36 segons. En categoria femenina Marta Garcia ha guanyat amb 40 minuts i 15 segons de cursa, seguida d’Anna Comet que ha fet 43 minuts i 15 segons, totes dues de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya. I finalment, Elisabeth Bertran va ser tercera amb 46 minuts i 4 segons.

En categoria júnior, Euan Prieto ha guanyat amb un temps de 36 minuts i 21 segons, i Miriam Martínez ha estat la guanyadora femenina amb 48 minuts i 1 segon. En cadets, Pau Coll ha creuat la meta en primer lloc amb 40 minuts i 57 segons, i Júlia Massagué, amb 54 minuts i 53 segons.

En la prova hi han participat un total de 80 esquiadors, el doble dels participants que van participar a la primera edició. El recorregut inicial havia de ser amb la sortida del Santuari de Núria i arribada al coll de Noucreus amb un desnivell de 840 metres positius i 4,5 km de recorregut. Finalment l’organització, el Centre Excursionista de Vic, es va veure obligada a retallar el recorregut final com a conseqüència de la quantitat de neu que havia caigut en les darreres hores.