Feec Notícies -

Notícies - 02/09/2015

Pere Rullan i Jessed Hernández disputen ‘The Rut’ als Estats Units, prova de la Copa del Món de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

La tercera prova de l’Sky Runner World Series es disputa aquest dissabte a Montana, als Estats Units. Pere Rullan, del Centre Excursionista Pontsicà, i Jessed Hernández, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, tots dos corredors de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya patrocinada per Cebé i Tuga, s’han desplaçat al continent americà per córrer la cursa, juntament amb el seleccionador català, Fernando Rosa.

Els organitzadors de The Rut han preparat tres curses que se celebren entre divendres 4 de setembre i diumenge 6. Divendres es disputa la prova vertical, la Long Peak Vertical Kilometer, que comença a les 15 hores i guanya un desnivell de 1.000 metres en 5 quilòmetres de distància. Dissabte es disputa la prova que correran els atletes catalans, la de 25 quilòmetres i puntuable per la Copa del Món. Seran 25 quilòmetres amb 2,286 metres de desnivell i començarà a les 8 hores del matí. Diumenge es disputaran la prova de 50 i d’11 quilòmetres.

‘The Rut’, tercera prova de les cinc de la Copa del Món

Fins ara s’han disputat la Dolomites SkyRace a Itàlia el passat juliol, on Pere Rullan va participar juntament amb Pere Aurell, Diego Arroyo, Eric Moya, Marta Molist i Paloma Lobera; i la Matterhorn Ultraks aquest agost, on Jessed Hernández, que va haver de plegar abans d’hora, va córrer juntament amb Anna Comet, que va ser 4a, Pere Aurell, que va ser 5è, i Marta Molist, Ragna Debats, Eric Moya i Diego Arroyo.

The Rut és la tercera prova de la Copa del Món de Curses per Muntanya de la International Skyrunning Federation. Després d’aquesta prova faltarà disputar la Lantau 2 Peaks el mes d’octubre a la Xina i la Limone Extreme SkyRace uns dies més tard a Itàlia.