FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Pere Rullan i Gemma Arró, campions de la Copa Catalana de Curses Verticals. FGC Mountain Series 6.0 | FEEC

Notícies - 17/02/2015

Pere Rullan i Gemma Arró, campions de la Copa Catalana de Curses Verticals. FGC Mountain Series 6.0

Esquí de muntanya

L’atleta del Centre Excursionista Pontsicà, Pere Rullan, i Gemma Arró, del Club Excurisonista Cerdanya GREC, s’han proclamat campions de la 10a Copa Catalana de Curses Verticals. FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Rullan és l’actual campió de Catalunya de Curses Verticals d’Esquí de Muntanya després de la seva victòria a la CronoNúria, i el seu vuitè lloc a la CronoVallter Territori d’Isards, i a falta de la presència d’alguns dels esquiadors internacionals que acaben de disputar els Mundials d’Esquí de Muntanya a Verbier, al Canadà, Rullan s’ha endut el títol que fa un any sostentava Marc Pinsach. Arró per la seva banda va ser tercera a la CronoVallter i ara ha guanyat la CronoNiu, emportant-se la copa que tenia Anna Comet.

En categoria cadet la victòria ha estat per l’esquiador Pau Coll de l’Ski Club Camprodon, i Júlia Font de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà. En júniors s’han endut la copa Míriam Martínez del Centre Excursionista Pontsicà, i Guim Llort de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà. En sub23 ho han fet la mateixa Júlia Font i Joan Reyné, de l’Ski Club Camprodon. En veterans de més de 40 anys, per la seva banda, han guanyat la Copa, Ferran Bustamante de la Unió Excursionista Urgellenca, i Jaume Palau de la Unió Excursionista de Vic en categoria de veterans de més de 50.