FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Pere Rullan, de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, es proclama campió d’Espanya | FEEC

Notícies - 27/04/2015

Pere Rullan, de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, es proclama campió d’Espanya

Curses per Muntanya

La cursa Meryl Sport Trail Cara los Tajos, disputada a la província de Màlaga aquest cap de setmana, ha proclamat Pere Rullán, de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, campió d’Espanya d’aquesta especialitat, juntament amb la corredora basca, Maite Maiora.

Pere Rullán, del Centre Excursionista Pontsicà, ha superat els favorits i s’ha endut la victòria del Campionat d’Espanya de Curses per Muntanya amb un temps de 2 hores, 47 minuts i 43 segons, per davant del 2n i 3r classificats, Zaid Ait Malek (2 hores, 52 minuts i 55 segons) i Manuel Merillas (2 hores, 54 minuts i 20 segons). En categoria femenina, la victòria se l’ha endut la corredora basca Maite Maiora, amb 3 hores, 26 minuts i 14 segons, seguida d’Azara García (3 hores, 28 minuts i 49 segons) i Paula Cabrerizo (3 hores, 30 minuts i 30 segons).

La prova va recórrer 32 quilòmetres i 2.150 metres de desnivell positiu, amb pluja i vent. David Prades (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), que ha corregut amb la Selecció Catalana, ha estat 19è en categoria generai i s’ha penjat la plata en categoria sub23; per la seva banda, Diego Arroyo (Associació Esportiva Matxacuca) i Eric Moya (Club de Muntanya Horitzons) s’han classificat en 20è i 21è lloc respectivament. Pel que fa en noies, la millor classificada ha estat l’atleta d’Osona, Anna Comet (Unió Excursionista de Vic), sent 5a. Paloma Lobera i Marta Molist, ambdues de l’Associació Esportiva Matxacuca, han estat 12a i 13a respectivament.

Maria Beringues i Josep Morales, campions en categoria cadet

La corredora berguedana Maria Beringues (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) i el corredor del Garraf, Josep Morales (Agrupació Excursionista Talaia), s’han proclamat campions en categoria cadet. Amalia Bardolet (Centre Excursionista de Torelló) i Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls d’Àneu) han estat tercers.

Maria Samsó primera i Erola Bisquert tercera en categoria júnior

L’atleta Maria Samsó (Centre Excursionista del Penedès), s’ha penjat l’or en la seva categoria, on la vigatana Erola Bisquert (Unió Excursionista de Vic) ha estat 3a. Maria Illa (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) i Laura Balet (Unió Excursionista de Sabadell) han estat 4a i 5a respectivament. En nois, Marc Traserra (Associació Esportiva Matxacuca) s’ha penjat la plata, mentre que hi ha hagut un 5è lloc per Marc Pérez (Associació Excursionista Lillet) i un 6è lloc per Sergi Brau (Centre Excursionista Solsonès).

David Prades segon, i Gemma Colomé tercera en categoria sub23

El corredor David Prades ha estat 2n en categoria sub23 masculina; Manuel Rullán (Centre Excursionista Pontsicà) 4t, i Mikel Besora (Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball) 6è. En noies, Gemma Colomé (Centre Excursionista Refalgarí) ha estat 3a, i Júlia Font (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) 4a.