FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/04/2016

Pere Fàbregues i Laia Cuevas, guanyadors de la 9a Copa Catalana de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

La cursa de raquetes de neu de Port del Comte, organitzada per el Club Excursionista Independent de Catalunya, va clausurar la 9a Copa Catalana i 11è Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el dia 20 de març.

El calendari ha constat de cinc proves. La Gormanda Blanca, a la Vall de Conangles, va encetar la temporada, el 14 de febrer. Van seguir la Foc de Neu, a les Valls d’Àneu; l’Err-Puigmal, que també va acollir el Campionat de Catalunya; l’Open Internacional Europeu Guils-Fontanera; i finalment la cursa de Port del Comte. Un total de 37 corredors han participat a la copa catalana i al voltant d’un centenar ho han fet en la modalitat de circuit.

Pere Fàbregues i Laia Cuevas guanyen la Copa Catalana de Raquetes de Neu

Pere Fàbregues (Corredors de fons de Viladecans) i Laia Cuevas (Associació Esportiva Sant Vicenç de Montalt) han sigut els millors corredors i s’han proclamat guanyadors de la Copa Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC.

Els dos atletes van començar la temporada guanyant la Gormanda Blanca. Posteriorment, Fàbregues va aconseguir la tercera plaça a la Foc de Neu, i va estar també entre els millors a Err-Puigmal i a la Guils-Fontanera. Per altra banda, Laia Cuevas, a més de guanyar a la Gormanda Blanca, va ser tercera a la Foc de Neu, Err-Puigmal i Port del Comte.

Xavier Capdevila (Obrint Traça Club Esportiu) i Marta Morera (Club Esquí Girona) han sigut els subcampions de la copa. La tercera plaça ha sigut per Marc Toda (CE La Xiruca Foradada) i Rosa Valls (AE Mountain Runners del Berguedà).

Fotografia / Ivan Torres

[table id=69 /]