FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/12/2018

Pau Coll i Maria Illa guanyen la Isard Atac Skimo

Esquí de muntanya

La Isard Atac Skimo, organitzada per l’Ski Club Camprodon, ha obert la 14a edició de la Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0, en l’entorn de l’estació d’esquí de Vallter 2000, el 2 de desembre.

La cursa ha arribat fins a la cafeteria Marmotes, al cor de les pistes de Vallter 2000, cobrint un recorregut aproximat de 2,7 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu. La distància i metres positius han estat els mateixos per a totes les categories.

Pau Coll (Ski Club Camprodon) ha estat el més ràpid en la categoria masculina absoluta, creuant la meta en només 23 minuts 32 segons. El segon classificat ha estat Jordi Alís (CE Cerdanya Skimo Team), amb 23 minuts 45 segons, i tercer David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà), amb 24 minuts 43 segons.

En categoria femenina, Maria Illa (AE Mountain Runners del Berguedà), ha estat la millor, proclamant-se guanyadora amb un temps de 31 minut 09 segons. La segona a meta ha sigut Erola Bisquert (UE Vic), amb 32 minuts 19 segons, i tercera Cèlia Espinós (La Molina Club d’Esports), amb 33 minuts 17 segons.

Tres proves conformen la 14a Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0

La 14a edició de la Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 compta amb un calendari conformat per tres proves. A la Isard Atac Skimo la seguiran al calendari la CronoNúria, el 29 de desembre, i tancarà la copa la CronoNiu, el 12 de gener. La CronoNúria serà vàlida també per disputar el campionat de Catalunya de l’especialitat més explosiva de l’esquí de muntanya.