FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/06/2015

Pau Capell i Laia Díez s’adjudiquen la Volta Cerdanya Ultrafons

Curses per Muntanya

La Volta Cerdanya Ultrafons del calendari de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC, patrocinat per Asus i Tuga Wear, ha reunit aquest cap de setmana un centenar de participants, dels quals 68 han acabat la prova, amb victòria per Pau Capell i Laia Díez.

Els corredors han recorregut 125 quilòmetres que van començar divendres a la nit i només 68 han completat la cursa. El més ràpid en fer-ho ha estat el corredor de Sant Boi de Llobregat, Pau Capell, del Club Esportiu Alpí del Baix Llobregat, que ho ha fet amb un temps de 14 hores, 56 minuts i 25 segons. El podi masculí l’han completat Lluis Ruiz del Club Centre Excursionista d’Avinyó amb 16 hores i 30 segons, i Antonio Martín de la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa amb 16 hores, 21 minuts i 50 segons.

El podi femení l’ha encapçalat la bagenca Laia Díez, de Castellnou de Bages i del 4000 Pues Associació Excursionista de Collbató, amb un temps de 19 hores, 2 minuts i 13 segons. La corredora també bagenca Sara Codina, del Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet ha estat segona, amb 22 hores, 16 minuts i 19 segons, amb Francisca Martínez del Club Excursionista Trail Tarraco com a tercera classificada, amb 26 hores, 33 minuts i 6 segons.

La cursa, organitzada pel Club Poliesportiu de Puigcerdà i que ha comptat amb la participació dels àrbitres de curses per muntanya de la FEEC, estrenava enguany la versió d’ultradistància que s’ha vist afectada per la pluja i que ha hagut de fer un recorregut alternatiu.

Fotografies: Núria Giménez

[table id=195 /]