FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Pau Capell i Laia Díez guanyen la Travessa Núria-Queralt de l’Associació de Muntanyencs Berguedans | FEEC

Notícies - 07/07/2014

Pau Capell i Laia Díez guanyen la Travessa Núria-Queralt de l’Associació de Muntanyencs Berguedans

Curses per Muntanya

El corredor de Sant Boi de Llobregat, Pau Capell, i la corredora de Manresa, Laia Díez, han guanyat, en les respectives categories, la travessa Núria-Queralt-Berga, que s’ha celebrat dins del calendari de Curses d’Ultraresistència de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya aquest dissabte 5 de juliol. En aquesta prova, organitzada per l’Associació de Muntanyencs Berguedans, la FEEC ha aportat el cronometratge electrònic i els dorsals dels participants amb la col·laboració de Livetrail i Primer KM.

El duel entre Pau Capell i Jordi Gamito a la Núria-Queralt ha fet que els dos corredors arribéssin junts a Bagà, però que Capell pogués forçar el final de la prova i fes una marca d’11 hores i 31 minuts. Gamito va ser el segon en passar per meta, després d’11 hores i 58 minuts, i Xavi Batriu va aconseguir la tercera posició amb 12 hores i 56 minuts. En noies, les grans favorites han mantingut el llistó alt, amb victòria de la manresana Laia Díez, que ha fet un registre de 14 hores i 34 minuts, per davant de Judit Lamas, que ha fet segona, amb un temps de 14 hores i 48 minuts. El podi femení l’ha completat Marta Comas, amb un temps de 16 hores i 30 minuts.

La 24a edició de la travessa Núria-Queralt-Berga, mantenia la distància de 95 quilòmetres amb més de 5.500 metres de desnivell positiu i 6.800 de negatiu, tot i que va oferir canvis en el recorregut, que ha fet els primers quilòmetres de baixada.

La propera cursa d’ultraresistència de la FEEC a la Seu d’Urgell

La propera prova del calendari, la Cadí Ultra Trail de la Unió Excursionista Urgellenca, amb 83 quilòmetres i 5.600 metres de desnivell positiu, tindrà lloc a la Seu d’Urgell el cap de setmana del 26 i 27 de juiol.

Fotografia: @UltresCatalunya

Galeria de fotografies: Xavier Capdevila