Feec Notícies -

Notícies - 27/10/2014

Pau Capell i Laia Díez guanyen la Copa de Curses d’Ultraresistència per Muntanya 2014

Curses per Muntanya

La ciutat de Tarragona ha acollit el lliurament de premis de la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya que aquest cap de setmana ha fet la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada pel Club Excursionista Trail Tarraco a la Sala d’Actes del Museu d’Art Modern de Tarragona. Un acte amb un nou format molt àgil i amè comparat amb les entregues de premis que se celebren habitualment.

L’acte, amb la sala plena de gom a gom de campions, familiars, amics i entitats organitzadores, ha comptat amb la presència de Gemma Solé, representant territorial de l’esport de la Generalitat de Catalunya a la demarcació de Tarragona; Marcial Alemán, director Tècnic de la FEEC; Arturo Neriz, cap del comitè de Curses d’Ultraresistència per Muntanya; Lluís Simó, vicepresident de la FEEC; Carme Delgado, secretaria de la FEEC i altres membres de la Junta de la Federació. El cap de Comunicació i Màrqueting i membre del Comitè d’Ultres de la FEEC, Agustí Sala, ha presentat i dirigit l’acte.

logo-podobio-feec-150x120Premis Podobio Sport Solutions

La jornada va començar amb una projecció comentada per Marc Fernàndez Ciurana, del Centre Excursionista Serres del Mestral, sobre la Volta a Catalunya que ha realitzat en 15 dies al llarg de 1.200 quilòmetres per GR i PR. A continuació, i després de fer el lliurament dels trofeus per categories, es van entregar vals de Podobio Sport Solutions als guanyadors masculins i femenins de les proves.

Durant l’acte es van presentar les novetats més importants del reglament que destaquen en millora de seguretat i prevenció, i que es presentaran oficialment junt amb el calendari 2015 properament. L’acte es va clausurar amb un sorteig d’inscripcions per a les proves del 2015.

Aquí podeu consultar la classificació i guanyadors de la 3a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya.

Fotografies: Enrique Arias