FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Panticosa acollirà el I Congrés de Seguretat en Muntanya hivernal | FEEC

Notícies - 01/12/2016

Panticosa acollirà el I Congrés de Seguretat en Muntanya hivernal

Societat

Les instal·lacions del Centre Cultural de la Fajuala, a Panticosa (Osca), seran
l’escenari del I Congreso Nacional Pirineos Blancos de Seguretat en Muntanya Hivernal els propers 2, 3 i 4 de desembre del 2016.

L’esdeveniment comptarà amb un panell compost per prestigiosos experts en la matèria com: Alberto Ayora, Íñigo Ayllón, Sara Orgué, Francesc Carola, Iñigo Soteras, Fernando Romeo,Rocío Hurtado, o el creador de “Al Filo de lo Imposible”, Sebastián Álvaro. La FEEC serà present també en aquest congrés. El vicepresident de la Federació i encarregat de l’Àrea de seguretat, Lluís Simó, assistirà a les jornades.

El I Congreso de Seguretat en Muntanya Hivernal està organitzat per l’agència 2 & Medio Mitjans amb l’assessorament professional de PIN i Pirineus Blancs, Guies de Muntanya i Barrancs, i compta a més amb la col·laboració d’algunes de les principals marques del sector.

L’objectiu del I Congreso Nacional Pirineos Blancos de Seguretat en Muntanya Hivernal és: promoure la cultura de la seguretat en muntanya a diferents nivells, abastant des de l’esportista de base al professional: donar a conèixer els últims protocols de seguretat en
muntanya hivernal dels professionals més qualificats i reconeguts; fomentar costums
en el comportament dels esportistes en les activitats hivernals; millorar les
conductes i protocols de seguretat dels practicants d’esports d’hivern; i crear un fòrum anual d’experiències i coneixements sobre la seguretat hivernal.

Finalment, es presentarà la primera iniciativa privada a Espanya per crear l’Associació per a la Prevenció i Seguretat en Muntanya. Tot això englobat en la plataforma web de responsabilitat social corporativa de Pirineus Blancs.

Consulta aquí el programa del congrés