FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/02/2016

Óscar Griño correrà 1.550 quilòmetres en benefici de la recerca per al càncer infantil

Curses per Muntanya Societat

El corredor de curses d’ultraresistència Óscar Griño, membre del Club Serres del Mestral (Vandellòs), ha presentat el repte solidari “Salut i Cames” en benefici de la recerca per el càncer infantil. En l’acte que va tenir lloc a Tivissa, el passat mes de gener, Griño va explicar que pretén travessar el nord de la península Ibèrica corrent, en un recorregut dividit en 22 etapes, i sumant un total de 1.550 quilòmetres i 61.795 metres de desnivell positiu acumulat.

La primera part del repte recorrerà tot el Sender del Pirineu, el GR-11, sortint des del Cap de Creus, el dia 1 d’octubre, fins a enllaçar amb el Camí del Nord del Camí de Sant Jaume. Des d’aquest punt travessarà tota la costa del Cantàbric per acabar al Cap Fisterra, si tot va bé, el 22 d’octubre. Els donatius aconseguits gràcies al repte es canalitzaran a través del programa Implica’t, que promou el finançament col·lectiu dels programes socials de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

El corredor de la Ribera d’Ebre reconeix que “és un repte dur i ambiciós, però la vida em demana fer-ho. És un somni, una il·lusió. Afegir el vessant solidari li dona sentit a tot plegat. Vull posar el meu gra de sorra en la recerca contra el càncer infantil.”

Fotografia / Óscar Griño