FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/01/2016

Oriol Cardona i Laura Orgué guanyen la Vertical Race Donezan

Esquí de muntanya

El club Pyrénées Catalanes Ski Alpinisme i l’Ski Club Donezan han organitzat una nova edició de la Vertical Race Donezan, aquest dissabte dia 9, a Donezan (Arieja, França). La cronoescalada, inclosa al calendari de curses en modalitat open de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha combinat trams de fort desnivell amb d’altres de més planers.

La cursa s’ha realitzat en una sola pujada, acumulant un desnivell de 480 metres i uns 2,5 quilòmetres de distància. Els favorits per pujar al més alt del podi no han fallat. Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) i Laura Orgué (Unió Excursionista Urgellenca), ambdós membres de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, han marcat el millor temps en les seves categories. Cardona ha parat el cronòmetre en 19 minuts i 38 segons, mentre que Orgué ho ha fet en 22 minuts i 13 segons.

La temporada de curses d’esquí de muntanya continuarà amb la Font Blanca, en modalitat individual, el dia 16 de gener, i en modalitat cronoescalada, el dia 17 de gener.

Fotografia / Oriol Montero

[table id=212 /]