FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Oriol Cardona i Clàudia Galicia s’emporten l’or del Campionat d’Espanya d’sprint | FEEC

Notícies - 19/01/2015

Oriol Cardona i Clàudia Galicia s’emporten l’or del Campionat d’Espanya d’sprint

Esquí de muntanya

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya ha fet una actuació brillant tant a la prova de cronoescalada com a la prova d’sprint d’aquest cap de setmana a Cerler, ambdues proves del Campionat d’Espanya d’Esquí de Muntanya, organitzades pel Club de Montañeros de Aragón Barbastro. Després dels podis de dissabte a la cronoescalada, diumenge Oriol Cardona i Clàudia Galicia s’han imposat a prova d’sprint.

Oriol Cardona, de l’Ski Club Camprodon, ha demostrat un cop més un espectacular debut en la categoria sènior aquest any, fent una prova de 2 minuts i 6 segons, i acompanyat al podi per Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca), que ha fet un temps de 2 minuts i 18 segons, i Javier Martín de Villa, que ha fet 2 minuts i 22 segons. En noies, Clàudia Galicia, de l’Ski Club Camprodon, ha tornat a brillar amb un temps de 2 minuts i 35 segons que l’han portada a encapçalar el podi juntament amb Marta Garcia (Club Excursionisa de Calldetenes) i Inka Bellés, que han arribat juntes al podi amb 2 minuts i 45 segons.

Els júniors i els cadets catalans també pugen als podis del campionat estatal

Les atletes Laura Balet (Unió Excursionista de Sabadell), Erola Bisquert (Unió Excursionista de Vic) i Marta Ruso (Associació Esportiva Pallars) han pujat al podi de la categoria júnior femenina amb uns temps de 2 minuts i 55 segons, 3 minuts i 3 segons, i 3 minuts i 16 segons respectivament; mentre que Sergi Lambea (Club Muntayenc de Sant Cugat) ha estat 3r en nois de la mateixa categoria amb un temps de 2 minuts i 29 segons. Per la seva banda, Júlia Massagué (Unió Excursionista de Vic) ha fet 4a en la categoria júnior femenina amb una marca de 3 minuts i 38 segons.