FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/09/2018

Olot es converteix en el punt de trobada per als amants del descens de barrancs

Descens de barrancs i engorjats

Olot serà el centre de la trobada de Gorgs 2018 . La capital de la Garrotxa es converteix així en la seu de la 14a edició de la Trobada de Descens de Barrancs Gorgs, entre els dies 21 i 23 de setembre.  Amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), enguany serà la Colla Excursionista de Sant Julià del Llor qui es farà càrrec de l’organització de les jornades.

La trobada es farà dins el recinte firal d’Olot on hi haurà una zona camper on a partir de les 8:30 h del matí fins a les 21 h es podrà utilitzar els serveis i la zona de dutxa.

Gorgs és un esdeveniment lúdic i esportiu on un gran nombre d’aficionats i de professionals del món del descens de barrancs es troben per a descobrir noves zones, intercanviar informacions i experiències, aprendre tècniques, renovar equipament, i sobretot, passar una bona estona amb una companyia vinguda d’arreu.

Els tallers que es podran realitzar seran de; grans verticals, equipaments, iniciació i  d’autosocors. També hi haurà xerrades de seguretat i planificació, material, alimentació i dieta esportiva, i el tradicional sopar de dissabte. El preu de la inscripció dóna dreta l’assistència als tallers i les xerrades, com també al sopar.

Els participants podran fer barrancs de la zona, a part dels coneguts de Sant Aniol i Les Canals, dels que tenim reservades les places que hi han disponibles per dissabte i diumenge, tindran tots els de la Vall d’en Bas que queda relativament a prop del centre de la trobada. A una hora de cotxe també fins a Queralbs, on es podrà fer el Núria o el Fresser, o parant a Ribes el de La Corba. A una mica més d’una hora es pot arribar fins a Ceret, on hi ha Anelles, Boussous, etc. En el Cercador de Barrancs de la nostra web trobareu informació d’alguns d’ells.

Els participants també podran veure la presentació de l’expedició de Toro Toro i el vídeo de l’expedició Taiwan.
La inscripció inclou una bossa de recepció amb regals, accés a la trobada, sopar de germanor de dissabte, accés a les ponències, formació a càrrec d’instructors i tècnics de l’ECAM, etc.

Tots aquells qui vulguin inscriure’s a la trobada ho poden fer a  inscripcions per a l’edició del 2018 de Gorgs .

 Programa: