FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/07/2018

Olot acollirà una nova edició de Gorgs, la trobada de descens de barrancs

Descens de barrancs i engorjats

La localitat d’Olot acollirà la 14a edició de la Trobada de Descens de Barrancs Gorgs, entre els dies 21 i 23 de setembre.  Amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), enguany serà la Colla Excursionista de Sant Julià del Llor qui es farà càrrec de l’organització de les jornades.

Gorgs és un esdeveniment lúdic i esportiu on un gran nombre d’aficionats i de professionals del món del descens de barrancs es troben per a descobrir noves zones, intercanviar informacions i experiències, aprendre tècniques, renovar equipament, i sobretot, passar una bona estona amb una companyia vinguda d’arreu.

Olot té una orografia ideal per a la pràctica del descens de barrancs, amb la possibilitat de realitzar tant descensos de grans verticals com barrancs d’iniciació. Immersa en una valuosa zona volcànica, la Garrotxa ens brinda també paratges idíl·lics que podem descobrir tot seguint les rutes cicloturístiques o de senderisme, que travessen el seu esplèndid patrimoni natural.

Tallers i xerrades per a tots els nivells

Durant les tres jornades de Gorgs s’organitzen una sèrie de xerrades i tallers relacionats amb el descens de barrancs. El divendres 21 es realitzarà la recepció dels assistents i es farà una xerrada sobre alimentació.

Entre el dissabte 22 i el diumenge 23 es realitzaran tallers sobre equipament i reequipament, material, iniciació al barranquisme, autosocors i grans verticals. El dissabte a la nit també se celebrarà el tradicional sopar de germanor per tots els assistents.

Les inscripcions per a l’edició del 2018 de Gorgs es poden formalitzar a través del lloc web de la FEEC.