FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/07/2023

Olot acollirà el 45è Aplec Excursionista dels Països Catalans

Garrotxa Excursionisme Entitats Aplec Excursionista

El 45è Aplec Excursionista dels Països Catalans se celebrarà de l’11 al 15 d’octubre a Olot (la Garrotxa), les inscripcions ja són obertes.

Enguany, dues entitats són les encarregades d’organitzar l’acte: el Centre Excursionista de Catalunya i el Centre Excursionista d’Olot. L’acte compta amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquest esdeveniment reuneix excursionistes d’arreu del territori català, tot afavorint la coneixença de l’entorn natural, la cultura, la història i els monuments dels Països Catalans.

La seu de l’Aplec s’ubica a la ciutat garrotxina d’Olot, el pavelló d’Esports és el lloc escollit per a realitzar l’acte d’inauguració. La quaranta-cinquena edició d’aquest esdeveniment proposa excursions, rutes guiades, activitats esportives, rutes familiars, activitats culturals i científiques i conferències. A més, l’Aplec Excursionista celebrarà sopars de foc de camp i germanor, vetllades musicals i l’acte de cloenda, que serà el diumenge 15 d’octubre.

Tota la informació del 45è Aplec Excursionista dels Països Catalans pot consultar-se a la seva pàgina web.