FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/12/2013

Obert el període d’inscripcions al Curs de Medicina i Socors de Muntanya

Formació

El Centre Excursionista de Catalunya (CEC), el Club Excursionista de Gràcia (CEG) i la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona (UEC) organitzen el Curs de Medicina i Socors de Muntanya que ja té les inscripcions obertes. Totes les activitats s’han preparat amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i altres institucions i entitats.

El curs conté sessions teòriques i pràctiques, tant a l’aula com al camp, i es durà a terme entre el 4 de febrer i el 10 d’abril del 2014. Alguns dels requisits per a poder participar són: ser major de 18 anys, disposar de llicència federativa de la FEEC, conèixer tècniques bàsiques de progressió en medis de muntanya i dur material específic indicat per l’organització.

L’objectiu de l’activitat és donar a conèixer i sensibilitzar sobre els perills i riscos que pot comportar la pràctica de les activitats en el medi natural, així com proporcionar els coneixements teòrics i pràctics bàsics necessaris perquè es pugui actuar amb la màxima autosuficiència possible en una situació d’emergència.

Per a més informació, així com per fer la inscripció, es pot consultar la web del Curs de Medicina i Socors de Muntanya.

Tríptic informatiu del Curs de Medicina i Socors de Muntanya