FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 01/12/2019

Joan Carles Moreno i Xavier Juncà s’han proclamat campions de Catalunya de marxes tècniques i de regularitat

Priorat Marxes tècniques

Joan Carles Moreno i Xavier Juncà, ambdós socis del Club Excursionista Avinyó, s’han proclamat campions de Catalunya de Marxes tècniques i de regularitat després de superar la 22ª Marxa Dufour, organitzada pel Club Excursionista Reddis, aquest diumenge. El segon lloc del podi del campionat se l’han emportat Marc Miravall (Club Excursionista Mas Pujol) i Pere Alegre (Club Excursionista Reddis). Miquel Malet (Club Natació Reus Ploms) i Ma Àngels Casas (Club Natació Reus Ploms) s’han quedat amb el tercer lloc de la classificació.

En total han estat 18 parelles les que han sortit a les 9:00 hores des del refugi de la Morera de Montsant per iniciar els 10 quilòmetres de competició. Aquesta marxa consistia en realizar tot el recorregut fent servir diferents modalitats per desxifrar l’itinerari que havíen d’anar seguint. Els primers 5 quilòmetres els participants han utilitzat un mapa d’azimuts per orientar-se i interpretar el camí. Durant la darrera part del circuit, els excursionistes han continuat amb la marxa descriptiva on havien d’anar llegint la descripció del paisatge i dels senders que s’anaven trobant a mesura que anaven avançant.

La competició ha finalitzat al migdia una altra vegada al refugi de la Morera de Montsant i abans de l’entrega de premis s’ha fet un dinar de germanor.

Entrega de Premis de la Copa Catalana de Marxes tècniques i de regularitat 2019

Dins el calendari competitiu de la FEEC de marxes tècniques també s’ha competit per la 21a Copa Catalana. Aprofitant l’última jornada d’aquesta modalitat, aquest diumenge s’ha fet l’entrega dels premis als guanyadors i guanyadores de la Copa a la població de la Morera de Montsant. Pel que fa a la categoria individual, Arnald Grabulosa (UE Sant Joan de les Abadesses) i Guifré Miquel (UE Sant Joan de les Abadesses) s’han proclamat guanyadors de la Copa després de posicionar-se en primera posició a la classificació general. Meritxell Clotet (Club Excursionista Avinyó) i Manel Galante (Club Excursionista Avinyó) s’han emportat la plata i, per últim, Joan Muntadas (Grup Excursionista Campdevànol) s’ha quedat el darrer lloc del podi.

Podis de la Copa Catalana

Les tres primeres entitats que han aconseguit quedar en les primeres posicions del podi són el Club Muntanyenc l’Hospitalet, la Unió Excursionista St. Joan de les Abadesses i el Club Excursionista Avinyó.

A l’entrega de premis hi ha assistit el president de la FEEC, Jordi Merino, el tècnic Marcial Alemán, la coordinadora Txell Soler i la vicepresidenta tercera de la FEEC i presidenta del Club Excursionista Reddis, Carme Oró.

Així doncs, finalitza aquesta temporada del calendari competitiu de la FEEC que es va iniciar el mes de març i on hi han tingut lloc 9 proves competitives.