FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/09/2015

Núria Picas i Pedro Cifuentes, equip confirmat per l’edició pilot de l’F-Rally

Curses per Muntanya

La corredora catalana Núria Picas i l’alpinista Pedro Cifuentes uneixen forces i participaran com a equip a l’edició pilot de l’F-Rally de la FEEC. Picas i Cifuentes competiran com equip RAB.

Núria Picas aconseguia fa només uns dies la tercera plaça a l’Ultra Pirineu. L’any passat es va proclamar campiona del món, i de Catalunya, d’ultratrails i entre el seu extens palmarès compta amb victòries a la Transgrancanaria 2015, Ultra Trail Mount Fuji 2014 o dos subcampionats de l’Ultra Trail del Montblanc.

Pedro Cifuentes és un destacat alpinista i escalador natural de Conca. L’any 2013 va aconseguir realitzar la primera travessa integral en solitari de les Torres del Paine, a la Patagònia xilena. Una gesta que va suposar dos anys de sacrifici i entrenament. Aquest estiu va intentar, per segon any consequtiu, la primera escalada en solitari a la Torre Sense Nom, al massís del Karakoram.

La conjunció de les habilitats dels dos muntanyencs promet donar moments de gran emoció durant l’edició pilot de l’F-Rally.

A més de la confirmació d’aquest equip, molts altres ja han formalitzat la inscripció a través del web oficial. La data límit per inscriure’s és el 30 de setembre. El dia 1 d’octubre es farà la selecció dels equips pre-inscrits, i el dia 2 s’anunciaran els equips seleccionats. Qui no pugui adjuntar el cv signat pel president de l’entitat abans del tancament de les inscripcions, pot enviar-lo a frally@feec.cat.

Recordem que oferim lloc per dormir el dissabte al pavelló d’Esterri d’Àneu. També podeu escollir molts dels allotjaments d’Esterri d’Àneu i rodalies. Els podeu consultar al web vallsdaneu.org.

Fotografia / Nuriapicas.com