FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/07/2014

Núria Picas i Pau Bartoló presenten la Buff Epic Trail Aigüestortes a Barcelona

Curses per Muntanya

Els corredors catalans Núria Picas i Pau Bartoló han presentat la primera edició de la Buff Epic Trail Aigüestortes, una de les proves més especials del panorama de curses per muntanya d’aquest any pel seu recorregut dur i exigent al voltant del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. La presentació va tenir lloc a l’espai de la botiga Intemperie de Barcelona ahir dijous al vespre.

La cursa, programada per al proper 2 d’agost, amb sortida i arribada a la vila de Barruera, a la Vall de Boí (l’Alta Ribagorça), recorre una distància de 100 quilòmetres amb 8.000 metres de desnivell positiu i negatiu i dóna 4 punts al participants per a la inscripció a la The North Face Ultra Trail du Mont-Blanc 2015. Els corredors hauran de superar un perfil de cursa vertiginós, amb pics que superen els 3.000 metres, a ple estiu i en ple paisatge alpí. Les places estan limitades a 300 participants, i de moment ja hi ha més de 100 inscrits.

Resultat del sorteig realitzat a través de la FEEC

Dina Frias ha estat la guanyadora d’una inscripció gratuïta a la Buff Epic Trail Aigüestortes, a través del sorteig que la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya ha fet entre tots els que han compartit el post publicat la setmana passada sobre aquesta prova al Facebook de la FEEC.

Fotografia: Sportvicious