Núria Picas guanya la Kosta Trail 2014, al País Basc | FEEC

Notícies - 17/06/2014

Núria Picas guanya la Kosta Trail 2014, al País Basc

Curses per Muntanya

La corredora de Manresa s’ha tornat a imposar en una cursa adjudicant-se la 9a edició de la Kosta Trail, cursa solidària a nivell del mar amb una distància de 30 quilòmetres i amb 480 corredors, que s’ha celebrat aquest diumenge 15 de juny al País Basc. L’atleta de Buff i Suunto, membre de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, ja va liderar la cursa des dels primers quilòmetres i va fer un temps de 2 hores 44 minuts i 54 segons. En homes, va guanyar el corredor Walter Becerra, que va emportar-se la victòria clarament després de 2 hores, 18 minuts i 55 segons de cursa. El podi femení l’han completat Montse Vázquez i Sopen Amagoia, i el masculí, Joseba Urbano i Joseba Plaza.

La Kosta Trail és una cursa solidària organitzada per les botigues Forum Sport i destina part del que es recapta a la Fundació Basca d’Escleròsis Múltiple Eugenia Epalza. D’altra banda, Núria Picas segueix liderant l’Ultra Trail World Tour, després de guanyar l’Ultra Trail del Mont Fuji al Japó i la The North Face Australia.