FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Núria Picas guanya la Hong Kong 100 Ultramarathon | FEEC

Notícies - 14/01/2017

Núria Picas guanya la Hong Kong 100 Ultramarathon

Curses per Muntanya

La cursa Hong Kong 100 Ultramarathon ha suposat el tret de sortida del circuit internacional Ultra-Trail World Tour, a la ciutat de Hong Kong (Xina), el dissate 14. El prestigiós circuit compta amb un total de 22 curses, sis de les quals són puntuables en categoria professional.

L’ultramarató, que ha sortit des de Pak Tam Chung, cobreix una distància de 100 quilòmetres, amb 4.500 metres de desnivell positiu, trepitja el punt més alt de Hong Kong, el pic Tai Mo Shan (957 metres), i transcorre per camins costers, platges, muntanyes i pobles ancestrals.


Calendari de Núria Picas per a la temporada 2017

Núria Picas guanya a Hong Kong i bat el rècord de la cursa

Núria Picas (AE Mountain Runners del Berguedà) ha fet història a Hong Kong. L’atleta catalana ha guanyat la cursa, marcant un temps de 11 hores i 18 minuts, i ha batut el rècord femení de la prova asiàtica. En poc més d’un minut ha creuat la meta la segona classificada, Linming Chen. Tercera ha estat Marie Mc Naughton, amb un temps de 12 hores i 26 minuts.

En homes, el guanyador ha estat Yangiao Yun, marcant un temps de 9 hores i 35 minuts. Segon ha entrat Daniel Jung, amb 10 hores, i Sage Canaday, ha estat tercer.

Núria Picas comença amb bon peu una ambiciosa temporada que la portarà a l’Himàlaia la pròxima primavera, i on també correrà altres curses importants com la Buff Epic Trail o la Ultra Trail del Montblanc.

Fotografia / Buff