FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/05/2016

Noves millores al web de Senders de la FEEC

Senders

L’Àrea de Senders de la FEEC segueix treballant en la millora del renovat web de la xarxa de senders homologats de Catalunya, posat en funcionament el maig de 2015.

Després de les darreres millores que es van dur a terme, les noves funcionalitats del web consisteixen en la inclusió dels petits recorreguts (PR®-C) i senders locals (SL®-C) en el mapa general de Catalunya que apareix a la pàgina d’entrada. Aquests recorreguts (en color groc els petits recorreguts i en color verd els locals) apareixen en fer zoom tres vegades en el mapa inicial, i s’uneixen als gran recorreguts (GR®), visualitzats amb un traç de color vermell.

Així mateix, en el moment en que s’entra en la fitxa d’una etapa de GR, ara hi ha inclosa la possibilitat d’anar a l’etapa anterior o següent directament a través d’una icona, sense necessitat de tornar enrere.

Ambdues innovacions representen un valor afegit a un web que no para de créixer en qualitat i contingut, convertint-la en una eina que sens dubte dóna un millor servei als practicants del senderisme, ja siguin entitats i clubs excursionistes, federats o públic en general.