FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/11/2015

Nova edició de la Fira de la Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra

Cultura Societat

La Fira de la Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra celebra una nova edició els dies 6, 7 i 8 de novembre. La fira està organitzada per l’Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de L’Esquirol i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana. S’han programat més de 70 activitats adreçades als amants de la natura, a més de la ja clàssica àrea expositiva amb una seixantena d’estands relacionats amb la muntanya. El Collsacabra serà un any més escenari protagonista de la fira. A L’Esquirol i Cantonigròs s’hi duran a terme nombrosos esdeveniments adreçats als amants de la natura i l’esport.

Entre les novetats d’aquest any destaca el lliurament del 1er Premi Editorial del Llibre de Muntanya i el Campionat d’escalada en bloc Open Bloc, organitzat per la Unió Excursionista de Vic. Totes aquestes activitats es duran a terme dins el Recinte Firal El Sucre de Vic, que comptarà amb dues àrees expositives: una destinada a les mostres comercials d’empreses relacionades amb la muntanya, com estacions d’esquí, agències de viatge, botigues de roba i material esportiu, i una altra que acollirà a diverses empreses del món editorial. A aquestes dues àrees cal sumar-hi el mercat d’ocasió i una zona ‘outlet’, amb material de botigues d’esports.

S’han programat un seguit d’activitats tant a dins del mateix recinte firal com al seu entorn, on participaran personalitats reconegudes del món de la muntanya i de la cultura com l’alpinista Araceli Segarra, la corredora Núria Picas, la dibuixant Pilarín Bayés o l’actriu Marta Calvó.

Podeu consultar total la programació de la fira en aquest enllaç.