FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 20/07/2016

Nou esportistes de la FEEC han participat a l’intercentres que s’ha fet a Extremadura

Curses per Muntanya

 

El passat cap de setmana 15,16 i 17 de juliol, els esportistes catalans Jana Aguilar (CE Calldetenes),Eduard Baquer (CER L´Escala), Amàlia Bardolet (CE Torelló), Isaac Barti (CE Olot), Maria Beringues (AE Mountain Runners Berguedà), Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls D´Àneu), Adrià Gelonch (CE Priorat), Montserrat Moya (CE Esquirol), Josep Morales (AE Matxacuca) juntament amb el director tècnic del centre de tecnificació Pere Rullan, han representat a la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a l´intercentres anual de curses per muntanya de la FEDME.

Aquesta activitat es fa cada any organitzat en una comunitat autònoma diferent i consisteix en un cap de setmana on els diferents joves d´arreu de tot l´Estat espanyol comparteixen moments de convivència i activitats esportives.

Aquest any l´organització ha anat a càrrec de la Federación Extremeña de Montaña que va preparar una sèrie d´activitats entre les quals hi havia entrenaments específics per la muntanya, una xerrada i una visita al consorci de cooperatives alimentàries de la Vall de Jerte.

Des de l´equip tècnic de curses per muntanya de la FEEC, han valorat molt positivament la implicació i el comportament en les activitats que han demostrat els joves atletes catalans. També es valora la importància que té pel futur de les curses de muntanya el fet de poder veure com treballen els equips tècnics d´altres comunitats autònomes per aquest esport.