FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/07/2015

Notable participació de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya a la Dolomites SkyRace

Curses per Muntanya

La població de Canazei, a la província de Trento (Itàlia), és el punt de sortida i arribada de l’espectacular Dolomites SkyRace. Amb una distància de 22 quilòmetres i 1.750 metres de desnivell és una de les curses amb més prestigi del calendari internacional.

Aquesta prova va obrir el passat cap de setmana el calendari de la Copa del Món en mitja distància. Donada l’exigència de la prova i l’alt nivell de participació es preveia una cursa molt disputada. Laura Orgué, de la Unió Excursionista Urgellenca, va quedar en segona posició en categoria femenina, després d’un disputat descens amb la nord-americana Megan Kimmel.

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC, patrocinada per Cebé i Tuga, comptava amb sis corredors, acompanyats del seleccionador Fernando Rosa. En categoria masculina el millor va ser Pere Aurell, del Club Esportiu de Muntanya la Cameta Coixa, en 23a posició. Van completar la participació de la selecció Pere Rullan, del Centre Excursionista Pontsicà, Diego Arroyo, de l’Associació Esportiva Matxacuca, Eric Moya del Club de Muntanya Horitzons, Marta Molist, de l’Associació Esportiva Matxacuca, i Paloma Lobera, de l’Associació Esportiva Matxacuca.