FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Raquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de Núria
Feec Notícies - Raquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de NúriaRaquetes a la Vall de Núria

Notícies - 17/02/2014

Neu durant la primera prova de la Copa Catalana de Raquetes de Neu a Núria

Raquetes de neu

L’estació d’esquí de Núria ha acollit la primera prova de la 7a edició de la Copa Catalana de Raquetes de Neu organitzada pel Club Excursionista de Ripoll el passat 16 de febrer. La competició també ha puntuat per al Circuit Català de la mateixa modalitat, que és caracteritza per no ser competitiu i que va tenir el seu tret de sortida el passat dia 9 a Cap de Rec.

competicions raquetes de neu 2014La prova, que ha començat a les deu del matí i ha comptat amb la participació de 34 corredors, s’ha caracteritzat per la nevada que ha acompanyat als participants durant tota la jornada. A les zones altes hi ha hagut fortes ventades i una acumulació de 30 a 50 centímetres de neu nova. Les condicions meteorològiques han obligat a l’organització a traçar un segon recorregut més curt, de 5 quilòmetres i 450 metres de desnivell, que ha sigut el més escollit. El recorregut llarg ha constat de 9,5 quilòmetres amb 650 metres de desnivell.

De Núria a les Valls d’Àneu

Les properes competicions que marquen el calendari de la Copa Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC tindran lloc a les Valls d’Àneu el 23 de febrer, a Ulldeter el 15 de març, i a Boí el 23 de març. El calendari de competicions de raquetes de neu per aquest any compta amb la col·laboració de les empreses TSL Outdoor i Aeri Newalpin.