Notícies - 06/02/2020

Nausica Cornadó i Norbert Llobera s’emporten el IV Canicròs Creixell “Trofeu Trail Tarraco”

Tarragonès

La Copa Catalana de Canicròs feia la tercera parada al IV Canicròs Creixell ‘Trofeu Tarraco’, organitzat pel Club Excursionista Trail Tarraco el passat 19 de gener..

Gairebé un centenar de participants van córrer, acompanyats del seu gos, un total de 6,5 quilòmetres amb el punt mes alt a 67 metres.

La cursa la van guanyar Javier Torres i Tamara Willems, però al no ser federats, no van puntuar per la copa. Els que sí que ho van fer van ser Norbert Llobera (GE Albesa), amb el seu gos Max, i Nausica Cornadó (CE Donaalpina), amb en Leeloo. Llobera acabava amb un temps de poc més de 21 minuts. El van acompanyar al podi Lluís Planagumà (CE d’Olot) i Josep Pera (CE de Caldes de Malavella).

En categoria femenina, Nausica Cornadó acabava amb gairebé 25 minuts i dos minuts i mig després creuava la meta la Clara Bosch (Club BTT Montbike). La tercera classificada per la Copa va ser Estel Lerín (CE Tarragona).

Amb aquesta cursa i tenint en compte que també s’ha disputat el Canicròs Internacional de l’Alt Berguedà Cercs ‘Memorial Santiago Mesa’ els dos guanyadors es troben en primera posició, empatats amb el segon. En categoria masculina, Llobera i Planagumà comparteixen el primer i segon lloc, mentre que Josep Pera és tercer després de ser tercer en les dues coses. Pel que fa a les noies, Nausica Cornadó està empatada amb Gemma Fernández, campiona de la prova del Berguedà. La tercera i la quarta també comparteixen puntuació, obtinguda després de la segona posició cada una en una prova: Clara Bosch i Marga Abella (Club BTT Montbike).