FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/04/2015

Muntànyum, la Fira de Turisme Rural i Esports de Muntanya, a Duesaigües el proper cap de setmana

Cultura Societat

La FEEC participa a Muntànyum, la Fira de Turisme Rural i Esports de Muntanya de Catalunya, que se celebra a Duesaigües (el Baix Camp) del 30 d’abril al 3 de maig. Aquesta és una cita per descobrir noves propostes de turisme d’interior, conèixer itineraris de senderisme, practicar activitats esportives, degustar productes artesans, escoltar conferències apassionants o gaudir d’una conversa sobre la muntanya en un entorn immillorable.

Muntànyum és presenta un any més com un espai de promoció i debat, una taula de ressonància per a tots els seus participants, pel territori que representa i aquells que s’hi poden assemblar. Les persones visitants hi trobaran expositors i activitats relacionades amb el món del llibre i les publicacions de muntanya i de viatges; del turisme rural, allotjaments, empreses de guiatge, restauració, tast de productes locals; dels viatges alternatius o solidaris; una nit dedicada a l’escalada, una caminada de muntanya, caminada amb gos, ruta BTT, escalada en bloc; una taula rodona dedicada als esports de muntanya i el turisme d’interior; zona de tast de vins de la comarca convidada i de restauració de carrer, a l’estil street food.

Punt de referència del turisme rural

Muntànyum s’organitza a Duesaigües, amb la complicitat del conjunt de la població, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de referència del turisme rural i dels esports de muntanya, constituir un aparador per als diferents expositors, oferir un espai on els amants de la muntanya, el viatge, el món rural puguin expressar i debatre les seves inquietuds, i donar vida a la zona rural de la Baronia d’Escornalbou amb un esdeveniment de qualitat.

Muntànyum també té una vessant solidària, aquest any amb la participació de Sebastián Álvaro, l’autor de Una vida al filo de lo imposible, i impulsor de l’ONG Sarabastall, per a l’ajuda als infants i la població en general a la zona del Karakoram, al Pakistàn.