FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Christyan Martos
Foto: Christyan Martos

Notícies - 14/12/2021

Motxilles amb causa dissenyades a Catalunya

Inclusió Societat

El projecte Woman’s Back que va engegar-se fa dos anys de la mà de Maria Prandi i Lali Costa, inicia ara una Verkami per poder mantenir la producció i ser més eficients en l’entrega.

La campanya comen Verkami vol recollir 3.500 euros per aconseguir mantenir la producció i agilitzar el lliurement de l’alt número de demandes existents.

El projecte s’ha internacionalitzat i les demandes arriben des de diferents punts del món on ara mateix arriben els productes Woman’s Back.

Lali Costa assegura que la intenció és que “el nombre màxim de dones amb un càncer de mama puguin dur una vida activa sense limitacions amb la nostra motxilla”.

L’augment de la demanada ha fet que des d’aquesta petita iniciativa s’hagin vist obligades a buscar solucions per poder servir tots els productes demandats.

L’objectiu és aconseguir 3.500 euros per a una primera producció de motxilles de 300 unitats. Les motxilles seran de color blau o vermell i tindran una capacitat de 25 litres.

El Verkami està obert a tothom i des de Woman’s Back s’han elaborat diferents packs de recompensa; des de una motxilla adaptada per a dones que han passat un càncer de mama (o no),  fins a una totebag, una samarreta o uns bastons de trekking o marxa nòrdica.

La FEEC col·labora amb Woman’s Back des de la seva creació per poder fer arribar al màxim de dones que han patit càncer de mama el món de la muntanya.

Si vols participar del Verkami trobaràs la informació en el següent enllaç