FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: CE Reddis
Foto: CE Reddis

Notícies - 18/10/2021

Moros i Español s’emporten la Dufour del Reddis

Alt Camp Marxes tècniques

La parella formada per Santi Moros i Maria José Español (CE Parets) s’han emportat la 23a Marxa Dufour que organitza el CE Reddis.

La prova puntuable era puntuable per la XXII Copa Catalana de Marxes de Resistència i tornava aquest any després de la suspensió per la pandèmia.

A Moros i Español els han acompanyat al pòdium la parella formada per Francesc Alegre (CE Reddis) i Marisa Gough (CE Tarragona) i la formada per Estefania Comin (CE Trail Tarraco) i Montserrat Gimeno (CE Reddis).

Els actuals líders de la classificació general Juan Carles Moreno i Xavier Juncà (CCE Avinyó) s’han hagut de confirmar amb el quart lloc a la prova de l’Alt Camp però segueixen mantenint el lideratge a la general.

La Dufour del Reddis una clàssica que innova

Aquesta edició de la prova que arribava a la seva 23a edició s’ha fet al pintoresc poble de Farena (Alt Camp). Tot i que el dia ha estat un força ennuvolat, els caminadors ha estat molt millor ,ja que el recorregut proposat era força exigent sobre tot després del control d’esmorzar.

Un total de 23 equips han sortit puntuals a les 09:00 amb un decalatge d’1 minut per equip. El recorregut els ha portat per dins del poble de Farena direcció al Toll de l’Olla (parada d’esmorzar) després direcció a la taula dels quatres batlles i un altre cop cap a Farena, en total uns 9 Km.

Des de l’organització del CE Reddis s’ha volgut destacar un cop més el paper clau que juguen els voluntaris en la realització d’aquestes proves i en aquesta ocasió també s’ha agraït a l’Ajuntament de Mont-ral pel seu suport i ajuda per tirar endavant aquesta clàssica de les Marxes Tècniques del país.

Pròxima aturada de la XXII Copa Catalana de Marxes Tèniques a la Marxa de Regularitat de les Terres de Lleida organitzada des del CE Lleida.

Classificació de la 23a Marxa Dufour