FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 11/10/2023

Mor Marià Morera, coordinador del comitè de senders de la FEEC

Federats

Lamentem comunicar la mort del que ha estat membre de la Junta Directiva i actualment coordinador del comitè català de senders de la FEEC, Marià Morera.

Morera, de 69 anys, era també president del Centre Excursionista de Ripoll i ha mort quan feia una sortida al Tuc de Muiols a Ogassa.

Morera va ser un dels impulsors del nou carnet de cuidadors de senders i ha estat lligat durant tots aquests anys al senderisme i al manteniment dels senders homologats de la FEEC.

Morera en l’última trobada transfrontererà. El segon de la dreta amb la seva clàssica gorra i sempre dialogant.

Marià Morera, o el Mariano, com li deien els amics era d’aquelles persones sempre implicades amb el món de l’excursionisme i les actvitats de muntanya al ripollès i a Catalunya.  Marià Morera era una persona molt coneguda al Ripollès on havia participat en moltes activitats i col·laborat amb diferents institucions i projectes. Morera va participar també de la campanya de federats de la FEEC de l’any 2019 i en diferents programes per a difondre els senders i el senderisme al país. Aquest 2023 el Comitè Català de Senders que ell coordinava ha celebrat els seus 50 anys d’existència.

Marià Morera era col·laborador habitual també de l’editorial Alpina amb qui havia dibuixat una apurada cartografia de les muntanyes del Ripollès.

La FEEC treballa en un homenatge durant les jornades nacionals de senderisme que es faran el dia 22 d’octubre a Bagà.

Des de la FEEC volem enviar tot el nostra escalf i suport a familiars i amics del Marià en uns moments molt difícils.

Et trobarem a faltar Mariano.