FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/11/2018

Mor Enric Puig Parreño, representant de senders i formació de la FEEC

Enric Puig i Parreño ha mort avui a l’edat de 63 anys, després d’una llarga malaltia. Barceloní de naixement, els últims anys els havia passat a la seva residència de Queralbs.

La seva vinculació a la FEEC va començar a través de l’entitat Foment Martinenc, on ja col·laborava amb l’apartat de senders. Excursionista incansable, i també membre de l’Agrupació Excursionista Muntanya, feia cinc anys que era representant de formació de la vegueria del Barcelonès. El juny de 2016, es va treure el títol d’instructor d’excursionisme de l’ECAM, on va ser molt actiu aquests últims anys.

Des de setembre de 2017 també es va convertir en vocal del Comitè Català de Senders de la FEEC, on ja era cuidador de senders des de feia molts anys. La seva aportació als senders homologats de la FEEC s’ha basat en la formació continuada i el reciclatge dels cuidadors, apostant per la qualitat en el manteniment i treballant en la millora de les condicions dels cuidadors.

La seva passió pels senders dels Pirineus catalans, en especial els senders transfronterers, va fer que formés equip amb Marià Morera entre altres, els quals han aconseguit revitalitzar aquests senders.

Per tot això i més, l’Enric ha destacat per la seva implicació i responsabilitat en el moviment excursionista.

Des de la FEEC volem agrair la tasca realitzada durant aquests anys de forma altruista i enviar una forta abraçada i tot el suport a la seva família i amics, en especial a la seva dona i als seus quatre fills.

El funeral serà dissabte 10 de novembre a les 11.50 h al tanatori Sancho de Ávila de Barcelona (Carrer dels Almogàvers, 93), capella número 15.

Descansa en pau, Enric. Et trobarem a faltar, has deixat petjada.