FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/12/2017

Mor el vicepresident de la FEEC Lluís Simó

Lluís Simó ha mort a l’edat de 55 anys després de no superar una llarga malaltia que l’ha obligat a rebaixar la seva activitat durant el darrer any.

Simó va començar la seva participació en l’organigrama de la FEEC com a Veguer de la Regió IV on sempre ha estat un dels grans impulsors de l’excursionisme.

Des del seu club, el Club Excursionista Reddis de Reus, es va convertir en un dels clars dinamitzadors de les activitats relacionades amb la muntanya a les comarques tarragonines.

D’empenta constant, tot i la malaltia, aquest mateix any ha estat un dels organitzadors del darrer Aplec Excursionista dels Països Catalans que s’ha celebrat a Reus a començaments d’aquest desembre.

Lluís Simó, ha ocupat un càrrec com a directiu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya durant els darrers nou anys, cinc d’aquests en va assumir la vicepresidència primera de la FEEC on ha exercit com a cap de l’àrea de comunicació.

Dins la coordinació d’aquesta àrea, la FEEC ha seguit el seu creixement en l’àmbit de la difusió i l’apropament als federats, amb la potenciació i l’evolució de les xarxes socials i els mitjans de comunicació propis de la mateixa FEEC que s’han convertit en referents en el món de la muntanya.

Lluís SImó al costat d’Stephan Glowacz.

Cal destacar també l’impuls que va donar a la nova maquetació de la revista Vèrtex i als canvis que aquesta va patir darrerament de la mà de l’equip de comunicació de la federació.

Simó es va convertir en un dels motors de la FEEC i en una de les seves cares més visibles.
La seva passió per la muntanya el va portar a establir vincles amb la majoria dels noms propis dels esports de muntanya i de l’excursionisme català i mundial. Encarregat també del desenvolupament de la seguretat dins la Federació, Simó va mostrar en tot moment la seva voluntat de convertir la muntanya en un lloc més segur per a tots.

Des de la FEEC i especialment els seus companys de junta i els treballadors volem agrair la tasca realitzada durant aquests anys de forma altruista del Lluís i enviar una forta abraçada i tot el suport a la seva família, a la seva dona, Carme, i als seus fills, Carles i Albert.

El comiat a Lluís Simó es farà aquest divendres 29 de desembre a les 12 del migdia al Tanatori de Reus.

Descansa en pau i com deia l’Ovidi ‘Bones vacances’, Lluís.

Simó tercer per l’esquerra de la fotografia al costat del president, Jordi Merino i del vicepresident segon, Josep Casanovas. Al mig el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras